Hírek

Híradó

Híradó (2017.10.12.)
Identitás vetélkedő a Fekete iskolában | Író-olvasó találkozó Lakatos Leventével | Megkezdődött az Orfeum bérlet | Gyári út felújítása | Hidvégi-Üstös Pál Mosonmagyaróváron
Híradó (2017.10.11)
Elfogadás Napi programok | Egyetemi Sportcsarnok | Kiállítás a Flesch Központban

Hírek

Nyílt nap a Tanodában
A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület Európai Uniós pénzügyi támogatással valósítja meg a „Mosonmagyaróvári Tanoda” című programot. Múlt hét pénteken nyílt nappal vártak minden érdeklődőt, akik bővebb bepillantást nyerhettek az intézmény működésébe.
Új csoportszobai berendezéssel gazdagodott az Éltes EGYMI
A Rotary Club Mosonmagyaróvár támogatásával új csoportszobai berendezéssel bővült az Éltes EGYMI. A bútorokat ünnepélyes keretek között is átadták, az intézmény ellátottjai pedig színes műsorral készültek az eseményre.
Workshop a Szigetköz Natúrpark projekt keretében
“A Szigetköz Natúrpark előkészítése és további összehangolt természetvédelmi kezdeményezések megvalósítása” című projekt keretében, szakmai workshopot tartottak múlt hét pénteken Kimlén. Az eseményen a programban résztvevő szakemberek mellett, többek között a szigetközi polgármesterek is részt vettek.
Vida Ágnes a Huszár Gál Városi Könyvtárban
Vida Ágnes tartott előadást november 21-én a Huszár Gál Városi könyvtárban. A pszichológus sikeres internetes blogjai mellett rengeteg előadást, tréninget, tanácsadást tart szerte az országban. Ezúttal az anyává válásról beszélt a mosonmagyaróvári közönségnek.

Hírháttér

Hírháttér (2017.12.18.)
Vendég: Csiszár Péter, a Flesch Nonprofit Kft. igazgatója
Hírháttér (2017.12.15.)
Vendég: Dr. Árvay István, polgármester Téma: Decemberi képviselő-testületi ülés
Hírháttér (2017.12.14.)
Vendég: Major Tamás, Vizsy Ferenc
Hírháttér (2017.12.11.)
Vendég: Bízik Réka és Bízik Boglárka, az EU-FIRE Mosonmagyaróvár játékosai

Műsor