Hírek

Híradó

Híradó (2017.10.12.)
Identitás vetélkedő a Fekete iskolában | Író-olvasó találkozó Lakatos Leventével | Megkezdődött az Orfeum bérlet | Gyári út felújítása | Hidvégi-Üstös Pál Mosonmagyaróváron
Híradó (2017.10.11)
Elfogadás Napi programok | Egyetemi Sportcsarnok | Kiállítás a Flesch Központban

Hírek

Fejlesztések a Kiserdő utcai területen
Mintegy háromszáz lakás épülhet az elkövetkezendő években az eddig mezőgazdasági művelés alatt álló Kiserdő utca és Mosoni-Duna által határolt területen. Az önkormányzat korábban már elfogadta a szabályozási tervet, 2018 elején pedig a közművesítési munkák is megkezdődhetnek.
Taggyűlést tartott az Egyesület a Városközpontért
Hétfő délután tartotta taggyűlését az Egyesület a Városközpontért civil szervezet, aminek vendége Árvay István volt. A polgármester beszámolóját követően kérdéseiket is feltehették a tagok.
Jubileumi Bolyai Bál
Fennállásának 120. évfordulóját ünnepelte múlt héten a Bolyai iskola. Az intézmény falain belül egész héten színes programokkal várták az érdeklődőket, szombat este pedig egy jubileumi bál keretében ünnepeltek volt diákok és tanárok az egyetem dísztermében.
Megemlékeztek Tallós Prohászka Istvánra
A Tallós Prohászka István Művészeti Egyesület, Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, valamint Somorja Önkormányzata közösen emlékezett meg Tallós Prohászka Istvánról. A szervezet és az önkormányzatok a festőművész sírjánál, valamint az egykori műterménél található emléktáblánál helyezték el a tisztelet koszorúit.

Hírháttér

Hírháttér (2017.11.15.)
Vendég: Tolnai József, a Mosonmagyaróvári Horvát Önkormányzat elnöke
Hírháttér (2017.11.13.)
Vendég: Zsuppán Balázs és Samu Zoltán
Hírháttér (2017.11.10.)
Vendég: Dr. Árvay István, polgármester Téma: Novemberi képviselő-testületi ülés
Hírháttér (2017.11.08.)
Vendég: Dr. Iváncsics János alpolgármester

Műsor